maanantai 28. helmikuuta 2011

SM Salo 26.2.-27.2.

Valmistautuminen kisoihin syksyisten Ruskanostojen jälkeen sujui mukavissa merkeissä ilman vastoinkäymisiä ja tuloskin oli sen mukainen. Kilpailu lähti käyntiin kolmella onnistuneella jalkakyykyllä ja tulokseksi tuli mukavat 380 kiloa ja kevyesti. Ei ainakaan kyykyssä ollut ylikuntoa ilmassa, kun suurin rauta ennen kisoja harjoituksissa oli 350 kiloa.
Penkissä tuli onnistuneesti vain aloitus 240 kiloa. Toisella 245 kiloa oli niin huonontuntuinen yritys, että päätin jättää kolmannen yrityksen käyttämättä ja lähdin keskittymään maastavetoon.
Maastaveto kulki hyvin. Maltillisen 340 kilon aloituksen jälkeen tankoon 360 kiloa, jonka voimanostoliiton hallitus oli painoluokkien muuttumisen jälkeen määrittänyt Suomen ennätyksen rajaksi. Nosto tuli helposti, joten kolmanteen nostoon kuormattiin vielä 370 kiloa. Yritys raudasta oli hyvä, mutta tällä kertaa se oli kuitenkin vielä himpun liikaa.
Yhteistulos 980 kiloa oikeutti hopeaan. Kenta nosteli varmasti voittoon 1007,5 kilon yhteistuloksella ja pronssi matkasi, hopean tavoin, Juankoskelle Huuskon Jannen kaulassa.
Kiitos huoltajilleni Karolle, Villelle ja Tommille sekä valmentajalleni Kari Kurkolle, joka flunssan kourissa saapui kisapaikalle.
Kiitos myös kisajärjestäjille hienoista kilpailuista ja Suomen Voimanostoliitolle 40-vuotisjuhlista. Oli kunnia päästä paikalle kutsuvieraana ja vastaanottaa myönnetty kultainen ansiomerkki monen muun menestyneen nostajan rinnalla.
Pienen huilailun jälkeen alan treenailemaan kohti syksyä ja tavoitteena on olla nostamassa Sotkamon Visan järjestämissä Ruskanostoissa.
Mediakin huomioi kisat niin valtakunnallisesti kuin paikallisestikin. http://areena.yle.fi/video/1298835241042
http://www.savonsanomat.fi/uutiset/urheilu/savoon-viisi-voimanoston-sm-mitalia/650479

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti