maanantai 9. elokuuta 2010

Sonisphere 2010

Perjantaina käännettiin auton keula kohti Poria ja Sonisphere-festivaalia.
Lauantai oli vähän niinkuin lämmittelypäivä sunnuntaille, jolloin ns. maailmanluokan yhtyeet saapuisivat Poriin soitettuaan edellisenä iltana Tukholmassa.

Anthrax for breakfast
Näin julisti Joey Belladonna Sonispheren päälavalla ja siitä ei aamupala parane. Anthrax tykitti tunnin hittikavalkaadissa mm. kappaleet Indians, I Am The Law ja Efilnikufesin (N.F.L.) ja se osui ja upposi 40.000 päiseen yleisöön.

Anthraxin jälkeen päälavan lauteille kiipesi Slayer. Slayer avasi keikkansa viimeisimmän levynsä nimikkokappaleella World Painted Blood, jota seurasi samaiselta levyltä Hate Worldwide. Kolmas kappale sitten olikin jo sitten sitä vanhempaa Slayeria mitä yleisö haluaa kuulla ja ilmoille jyrähti War Ensemble. Slayerin ystäville suosittelen vahvasti Decade Of Aggression LIVE -tuplalevyä.


Slayerin lopetettua alkoi sitten tapahtua

http://yle.fi/uutiset/viihde/2010/08/porin_musiikkifestivaali_vietiin_loppuun_myrskysta_huolimatta_1888982.html
Myräkän vuoksi Mötley Crüen keikka peruuntui täysin ja vetreä rock-veteraani Iggy Popkin esitti vain neljä kappaletta akustisesti. Festivaalia saatiin kuitenkin jatkettua ja lavalle nousivat vielä Alice Cooper ja Iron Maiden.
Kahden tunnin Iron Maiden setissä "vanhoista klassikoista" kuultiin Wrathchild, Iron Maiden, The Number of The Beast ja Running Free.



















































Ei kommentteja:

Lähetä kommentti