sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Kansallinen voimanostokilpailu Kuopiossa

Kuopion Painonnostajat järjesti perinteisen kesän korvalla käytävän kilpailun Rajalan vapaa-ajantilassa Kuopiossa. Oli vähän nostalginen tunnelma, sillä juuri näissä kilpailuissa kilpailin voimanostossa ensimmäistä kertaa toukokuussa 1994. Tuusniemeltä osallistui silloin kilpailuihin myös Mika Parviainen ja Jani Silta-aho. Nostettiin kaikki kolme kisat samalla Tuusniemen kuntosalin vyöllä, joka on vieläkin Tuusniemellä kaikkien salillakävijöiden käytössä.
Tämän vuoden kilpailut kärsivät hiukan osanottajapulasta, sillä vaakalla kävi vain kuusi nostajaa. Kilpailusta oli siis odotettavissa varsin kiivastahtinen ja nostojakin tuli sitten tehtyä tätä rytmiä mukaillen. Jalkakyykyssä kaksi mukavantuntuista suoritusta painoilla 330 ja 350 kiloa. Penkistä kävin punnertamassa vain kerran, aloituksen 240 kiloa. Maastavedossa jälleen kaksi suoritusta painoilla 330 ja 350 kiloa. Kolmea ja puoltasataa joutui jo vähän lopussa vetämään, joten ei ennätysyrityksiä näissä kilpailuissa.
Rajalassa on aina mukava käydä kilpailemassa, koska puitteet kilpailujen järjestämiseen ovat hyvät. Kiitos KP:lle hienoista kilpailuista, sekä huoltajille hyvästä huollosta. Nytpä vain sitten Mestareiden Valmentaja Kari Kurkon opastuksella kohti ensi vuoden SM-kilpailuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti