tiistai 29. tammikuuta 2013

SM 2013, Ylitornio

Jo toisena vuonna peräkkäin voimanoston yleisen sarjan Suomen mestaruudet ratkottiin Ylitorniolla ja mikäpäs siinä kun puiteet ovat kaikin puolin loistavat. Kilpailuni lähti käyntiin mukavasti kolmella onnistuneella jalkakyykyllä. Kolmas nosto tangon painaessa 370 kiloa oli helpoin. Turhan syvältä on tullut kyykkäiltyä, mutta sehän on melko positiivinen ongelma jos pitää totutella korkeampiin kyykkyihin. :)
Penkiltä kolme onnistunutta nostoa, joista viimeisellä 255 kilon tulos, joka on paras sitten vuoden 2009. Täältä sitä vielä penkkihirmuksi tullaan!!!
Maastavedossa tavoitteena oli 368 kiloa, joka onnistuessaan olisi ollut uusi Suomen- ja Pohjoismaiden ennätys. Vielä ei kuitenkaan ollut sen aika, kun näppi petti juuri ennen loppua. Vedosta tulokseksi toisella vedetty helppo 350 kiloa. Yhteistulosta kertyi mukavat 975 kiloa, joka riitti tänä vuonna mestaruuteen Kentan epäonnistuessa penkkipunnerruksessa totaalisesti. Kiitos huoltojoukoille Karolle ja Miksulle. Huolto pelasi loistavasti, ihan loppukilometreille saakka.;) Kiitos Aavasaksan Kisalle hienoista kilpailuista ja kiitos Mestareiden Valmentajalle Kari Kurkolle parhaista harjoitusohjelmista, joita vuodesta toiseen noudattamalla olen onnistunut menestymään tässä maailman vahvimmassa lajissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti